05. 03. 2019.

Jane’s Walk seminar #2: “Zaigraj se sad, otkrij grad!”

Jane’s Walk seminar #2: “Zaigraj se sad, otkrij grad!”

 

For English version, please click here.
Za englesku verziju, molimo vas, kliknite ovdje.

Nakon vrlo pozitivnih iskustava stečenih tokom prvog Jane’s Walk seminara održanog u svibnju 2018. godine, aktivisti projekta “Mapiranja Trešnjevke” i Centra za kulturu Trešnjevka odlučili su organizirati i drugo izdanje seminara pod naslovom “Zaigraj se sad, otkrij grad!”. Tema ovog seminara bit će načini na koje zabava, kreativnost i igra u najširem smislu riječi mogu povoljno utjecati na kvalitetu gradskog života i povezati ljude.

Seminar će biti održan od 18. do 20.10.2019., a na njega su kao predavači pozvani lokalni Jane’s Walk organizatori iz Austrije (Beč), Mađarske (Budimpešta), Italije (Trst), Slovenije (Ljubljana) te Splita, Pule i Zagreba, hrvatskih sudionika u globalnom Jane’s Walk projektu. Sudjelovanje je besplatno i moguće je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu najavu. Seminar će se održati u prostorima Centra za kulturu Trešnjevka.

Seminar je financijski podržan od strane Ministarstva kulture RH, Turističke zajednice grada Zagreba te Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba, a očekujemo i potporu kulturnih centara zemalja iz kojih dolaze predavači.

Više informacija o ovoj temi pronađite na sljedećim linkovima:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa zvjezdicom ( * )