Povijest stranica

Povijest stranica

Web stranica Mapiranja Trešnjevke je jedan od ključnih “proizvoda” ovog projekta. Na samome početku njegova nastanka troje osnivača projekta, Saša Martinović Kunović, Goran Pinter i Vanja Radovanović, bili su suglasni oko dvije stvari – da će dvije najvažnije aktivnosti koje će projekt uključivati biti besplatne šetnje za građanstvo te web stranica koja će na svima dostupan način prikazivati sve što će ljudi uključeni u aktivnosti projekta doznati, čuti, vidjeti, snimiti, napisati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Trešnjevke.

I, tako je i bilo, od samoga početka rada projekta, u proljeće 2013., sve do ovih dana kada, draga čitateljice i dragi čitatelju, čitate ove retke.

Na slijedećim poveznicama

možete pronaći detaljne podatke o promjenama na web stranici Mapiranja Trešnjevke izvršenima  između 01.11.2013. i 31.12.2017. (izmjene učinjene između neslužbenog pokretanja web stranice početkom travnja 2013. i 01.11.2013. nisu bilježene)

Neka bude upamćeno da je prvi objavljeni tekst na web stranici Mapiranja Trešnjevke bio je onaj o Srednjacima, 10.04.2013.

Web stranica je službeno puštena u medisjki svijet 21.11.2013.

Ovo je mjesto na kojem treba uputiti riječi zahvale i tehničkom autoru web stranice, Goranu Zubaku (firma “Bozooart”), koji je svojim sugestijama utjecao ne samo na njen izgled već i na organizaciju sadržaja i ukupnu koncepciju prikupljanja i organiziranja podataka tokom rada projekta.

Web stranica Mapiranja Trešnjevke je vrlo živahno mjesto na kojem se uvijek nešto dešava, kroz podatke o njenom razvoju koje bilježimo gotovo od samog njenog rođenja možete pratiti njen život gotovo iz dana u dan!

— o —

Neka ostane zapamćeno, na dan 16.02.2022. na web stranici Mapiranja Trešnjevke bilo je objavljeno 448 tekstova3860 fotografija!

 

 

 

 

Kvartovi