Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Drage naše pratiteljice i pratitelji,

Završila je deveta sezona aktivnosti “Mapiranja Trešnjevke” i s veseljem očekujemo slijedeću, jubilarnu, desetu našu sezonu, koju ćemo proslaviti s vama!

Za 2023. najavljujemo:

  • Proslava 10 godina rada projekta “Mapiranje Trešnjevke – cijele godine!
  • ožujak: Trešnjevka na treći pogled: Sava – vraćam se, Savo, tebi! (šetnja) Voditelj je Vanja Radovanović.
  • travanj: Dobro došli u betonski pakao (šetnja) Voditelj je Vanja Radovanović.

Detaljni program za prvu polovicu 2023. moći ćete naći na ovome mjestu početkom veljače 2023.

Pozdravljamo vas i veselimo se ponovnim susretima!

          Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

 

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih devet godina naših aktivnosti do sada održali ukupno 151 šetnju (71 šetnja u sklopu naših uobičajenih programa te 80 šetnji u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s Walk”), a na ovoj se web stranici na dan 05.09.2022. nalazi 469 tekstova sa temom Trešnjevke i Trnja te 4328 fotografija!

 

Kvartovi