Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi svi,

Stiže nam nova, već osma, sezona akcija projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

U ovome je trenutko teško i pretpostaviti kakva će ovo biti sezona, kakve će nam ona epidemiološke i ostale izazove donijeti … no, mi se spremamo kao da će sve biti (novo)normalno, odnosno do daljnjeg dogovaramo gotovo isključivo aktivnosti na otvorenome, dok će one druge ipak čekati neka bolja i sigurnija vremena.

Naravno, pažljivo ćemo pratiti što se događa sa epidemijom korone, ako bude bilo potrebno uvodit ćemo ograničenja broja sudionika i liste rezervacija, a sve informacije o tome ćete moći dobiti ovdje, na ovoj web stranici, na našem Facebook profilu, a preporučamo vam i da se zapišete na našu mailing listu jer se sve promjene dojavljuju i mailom svima na listi. (trenutno naša mailing lista broji 342 primatelja).

Naša najveća aktivnost ove sezone će biti događanje “Jane’s Walk u Zagrebu: Tratinska se budi!” koje organiziramo u subotu, 26.09.2020. sa ciljem oživljavanja Tratinske ulice i poticanja svih nas sa Trešnjevke (i šire) da popričamo o njenoj prošlosti i sadašnjosti i o tome kakvu bismo Tratinsku željeli imati u budućnosti.

Program ovog događanja (koje počinje sat vremena prije izlaska sunca i završava sat vremena nakon njegova zalaska!) možete naći na ovoj web stranici, a uz to vas i pozivamo da ispunite (anonimnu) anketu kojom želimo saznati kakva su vaša sjećanja, razmišljanja i prijedlozi vezani uz Tratinsku ulicu. Anketa se nalazi na ovom linku.

Evo i kronološke liste događanja ove sezone:

  • 26. 09.2020. (subota) “Jane’s Walk u Zagrebu: Tratinska se budi!”, najavu možete naći ovdje, a detaljan program događanja možete vidjeti ovdje
  • 14.10.2020. (srijeda, 18h): 5. Kvartovska piva (lokacija će biti javljena mailom svim članovima mailing liste toga jutra, a ostalima putem našeg FB profila, također ujutro te srijede)
  • 23.10.2020. (petak, okretište tramvaja Prečko, 17h): “Zelenim stazama na zapad, rubom grada”, šetnja, trajanje cca 3 sata, ponesite obuću za šetnju izvan uređenih površina
  • 21.11.2020. (subota, 10h) “Tragom Trešnjevačkih potoka: Uzvodno uz potok Kraljevec”, polazak od javnog sata kod Cibone, trajanje cca 3 sata, ponesite obuću za hod izvan uređenih površina
  • 19.12.2020. (subota, 18h, parkiralište ispred RTL-a, Krapinska ulica 45) Osma predbožićna dijagonala, trajanje cca 3 sata, ponesite obuću za šetnju izvan uređenih površina

Veselimo se ponovnim susretima sa vama i želimo vam lijep, uspješnu i nadasve zdrav kraj ljeta, jesen i zimu!

Srdačno vas pozdravlja Uredništvo “Mapiranja Trešnjevke”

 

Napomena:

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše dinamične Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj akciji u kojoj sudjelujemo). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas povremeno (desetak puta godišnje) obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.