Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Drage naše pratiteljice i pratitelji,

održali smo sve programe planirane za prvu polovicu 2024. godine te vam želimo ugodne ljetne praznike i veselimo se ponovnim druženjima na našim aktivnostima u jesen i zimu 2024.!

Detaljne informacije o programima u drugoj polovici godine moći ćete naći na ovome mjestu najkasnije 05.09.2024., a neke ćemo najaviti već i ranije.

— o —

Najave za jesen/zimu 2024.:

  • 14.09.2024.: Trešnjevka se budi #5!, Park Stara Trešnjevka i njegova okolica
  • početak listopada: Voltino naselje (šetnja), voditelj Goran Arčabić
  • sredina listopada: Naselja južne Trešnjevke nastala u 80-im godinama (šetnja), voditelj Borislav Doklestić
  • 20.10.2024.. Eko sustav grada, Park Stara Trešnjevka
  • kraj listopada: Martinovka (šetnja), voditelji Vanja Radovanović i Viktor Kozar
  • kraj prosinca: 12. predbožićna trešnjevačka dijagonala (šetnja), voditelj Vanja Radovanović

Pozdravljamo vas i veselimo se ponovnim susretima!

          Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt. Trenutno je na listi točno 606 primatelja naših informacija.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih jedanaest godina naših aktivnosti do sada održali ukupno 200 šetnji (94 šetnje u sklopu naših uobičajenih programa te 106 šetnji u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s Walk”), a na ovoj se web stranici na dan 22.06.2024. nalazi 527 tekstova sa temom Trešnjevke i Trnja te 6522 fotografije!

Kvartovi