Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi naši,

započinjemo sa već osmom sezonom naših aktivnosti i evo plana za proljeće/ljeto 2020. godine!

Važna obavijest!

Naši programi koji su se trebali održati tokom ožujka (Kvartovska piva br. 3, 25.03.2020.) i travnja (Posjet Centru hokeja na travi Zagreb, 04.04.2020.) se radi naše brige za vaše zdravlje i zabrane javnih okupljanja radi epidemije Corona virusom odgađaju do daljnjega. O novim terminima održavanja ovih programa ćete biti obaviješteni na ovoj stranici, putem našeg Facebook profila te elektroničkom poštom za sve koji su prijavljeni na našu mailing listu (na koju se možete prijaviti slanjem maila na našu mail adresu mapiranjetresnjevke@gmail.com)

Što se tiče programa u okviru našeg sudjelovanja u globalnom projektu Jane’s Walk, za ovu godinu pripremamo za vas 12 šetnji, no njihovo održavanje će biti također uvjetovano zdravstvenim stanjem u Zagrebu i mjerama o održavanju javnih okupljanja koje će biti na snazi tokom svibnja. Sve daljnje informacije o njima ćete dobiti kroz već gore spomenute kanale informiranja. A kako bi vam u ovim teškim danima života u izolaciji ipak priuštili bar mogućnost virtualne šetnje na našem Facebook profilu Jane’s Walk Zagreb ćemo sa vama povremeno dijeliti snimke i filmove načinjene tokom šetnji prijašnjih godina kao i linkove na tekstove koji tematiziraju ovakav vid istraživanja grada i druženja među građanima.

Što se najavljene šetnje za lipanj tiče, njen termin za sada ostaje neizmjenjen:

05.06.2020. (petak): Šećemo uz Trešnjevačke potoke – krenimo uzvodno uz potok Vrapčak!
Sastanak u 17h uz potok Vrapčak u Rudešu, kod Ulice Rudolfa Frangeš Mihanovića (50 m od Sky Officea). Voditelj šetnje je Vanja Radovanović.

Do skorih viđenja diljem Trešnjevke, budite nam dobro i zdravo!

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše dinamične Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj akciji u kojoj sudjelujemo).