Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Drage naše pratiteljice i pratitelji,

izvršili smo sve naše planirane aktivnosti za proljeće 2022., želimo vam lijepo i opušteno ljeto i veselimo se ponovnim susretima sa vama u jesensko-zimskoj sezoni 2022. godine!

Detaljni program naših aktivnosti za taj period moći ćete vidjeti na ovome mjestu oko 01.09.2022., a zasad vam najavljujemo slijedeće:

  • 10.09.2022. (subota), Krug oko Srednjaka, šetnja u sklopu proslave Dana Mjesnog odbora Srednjaci. Voditelj će biti Vanja Radovanović. (vrijeme i mjesto sastanka biti će javljeno 01.09.2022.)
  • 17.03.2022. (subota), Trešnjevka se budi 3, novo izdanje manifestacije koja nastavlja tradiciju naših akcija “Tratinska se budi!” (organizirane 2020.) i “Trešnjevka se budi!” (organizirane 2021.) sa programom koncentriranim na Trešnjevačkom trgu, Tratinskoj i Ozaljskoj ulici. Više detalja stiže krajem kolovoza!

Pozdravljamo vas i želimo vam ugodno ljeto!

          Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

 

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih devet godina naših aktivnosti do sada održali ukupno 151 šetnju (71 šetnja u sklopu naših uobičajenih programa te 80 šetnji u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s Walk”), a na ovoj se web stranici na dan 14.06.2022. nalazi 456 tekstova sa temom Trešnjevke i Trnja te 3980 fotografija!