Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi svi,

sve planirane aktivnosti u 2021. godini su izvršene i radimo na planovima za 2022. godinu – raspored naših aktivnosti u prvoj polovici 2022. godine očekujte na ovome mjestu sredinom veljače.

Pozdravlja vas i veseli se ponovnim susretima sa vama
Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”

 

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih devet godina naših aktivnosti do sada održali ukupno 130 šetnji (68 šetnji u sklopu naših uobičajenih programa te 61 šetnja u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s walk”), a na ovoj se web stranici na dan 30.12.2021. nalazi 445 tekstova sa temom Trešnjevke i Trnja te 3704 fotografije!