Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Drage naše pratiteljice i pratitelji,

U toku je jubilarna, deseta, sezona aktivnosti “Mapiranja Trešnjevke” i veseli nas što taj naš jubilej možemo slaviti s vama, pogledajte koje smo programe pripremili za vas do kraja godine!

Najave za jesen/zimu 2023.:

  • 22.12. 2023. (petak): 11. predbožićna dvorišnorazgledna dijagonala! (šetnja) Voditelj je Vanja Radovanović. Sastanak je u Parku Zvonimira Milčeca (uz Trešnjevački trg) u 18h.

Pozdravljamo vas i veselimo se ponovnim susretima!

          Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt. Trenutno je na listi točno 542 primatelja naših informacija.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih devet godina naših aktivnosti do sada održali ukupno 177 šetnji (87 šetnje u sklopu naših uobičajenih programa te 90 šetnji u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s Walk”), a na ovoj se web stranici na dan 28.05.2023. nalazi 490 tekstova sa temom Trešnjevke i Trnja te 5159 fotografija!

Kvartovi