Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi svi,

evo i najave naših aktivnosti u jesensko-zimskoj sezoni 2021. godine!

I ove ćemo godine morati voditi obzira o epidemiološkim mjerama, no nadamo se da će epidemija Covid-19 virusa ipak malo po malo posustajati i da će mjere biti ipak blaže nego prošle godine. Na kraju krajeva, velika većina naših aktivnosti se odvija na otvorenom prostoru i do sada nismo imali loših iskustava sa zarazama.

Obzirom da trenutno nema ograničenja na broj sudionika u vođenim šetnjama u javnom otvorenom prostoru to znači i da najave na većinu naših aktivnosti (bar za sada!) nisu obavezne. Molimo vas da obratite pažnju na to da su prijave za posjete (Končar električna vozila i Dom sportova) ipak nužne.

  • 22.10.2021. (petak), 17h: U sklopu akcije “Tura kultura” organiziramo posjet poduzeću “Končar električna vozila” (u suradnji sa Tehničkim muzejom Nikola Tesla), Ulica Ante Babaje 1 (Jankomir). Voditelj posjeta je Nikola Radman, mag.ing.el. Dolazak javnim prijevozom je moguć ZET-ovim autobusima linija 116 (sa Ljubljanice, polazak u 16:15) te linija 120 (iz Črnomerca, polazak u 16:25, ili iz Prečkog, polazak u 16:20), oba do stanice Škorpikova/Kovinska. Napomena: Za ovu šetnju su obavezne prijave do zaključno 21.10.2021. na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com. Broj sudionika nije ograničen.
  • 04.11.2021. (četvrtak), 18h: 8. Kvartovska piva!
  • 05.11.2021. (petak), 17h: U sklopu akcije “Tura kultura” organiziramo posjet Domu sportova (u suradnji sa Muzejsko-memorijalnim centrom Dražen Petrović te gostom iznenađenja), Trg Krešimira Ćosića 11.  Sastanak je na ulazu u veliku dvoranu. Napomena: Za ovu šetnju su obavezne prijave do zaključno 04.11.2021. na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com. Broj sudionika je ograničen na 40.
  • 29.12.2021. (srijeda), 18h: Deveta prednovogodišnja trešnjevačka dijagonala! Sastanak je na Trešnjevačkom placu, šetnja traje oko 3 sata. Voditelj šetnje je Vanja Radovanović.

Napomena: Kao i dosad, najava mjesta održavanja susreta Kvartovska piva stiže ujutro na dan održavanja, mailom na mailing listu te postom na Facebook profil Mapiranja Trešnjevke.

Pozdravlja vas i veseli se ponovnim susretima sa vama
Uredništvo projekta “Mapiranje Trešnjevke”

 

P.S.: Ne zaboravite …

… kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj globalnoj akciji u kojoj sudjelujemo od 2015.). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas putem mailova obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.

A za sve vas koji volite naše akcije … znajte da smo u dosadašnjih devet godina naših aktivnosti do sada održali već 63 šetnje u sklopu naših uobičajenih programa te 65 šetnji u okviru našeg učešća u globalnoj inicijativi “Jane’s walk”!