Center map

Plac u kvartu

Plac u kvartu Inicijativa “Plac u kvartu” [Web]

Udruga Zeleni kvart je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja društvenog, ekološkog i zdravog života djece, mladeži i ljudi svih dobnih skupina.

U samome svom začetku krenula je s inicijativom pod nazivom Plac u kvartu, okupljajući obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG-ove), male proizvođače i izrađivače rukotvorina s ciljem što bolje mogućnosti njihovih susreta s građanima i ponude njihovih proizvoda te osvještavanja građana o važnosti poznavanja izvora hrane koju jedu i robe koju kupuju.

Udruga organizira eko tržnicu, druženja članova Udruge na edukacijama zdrave prehrane, izrade prirodne kozmetike, zdravstvene edukacije, izradu nakita (bižuterije) i suvenira te igraonice i ekološke radionice za djecu i mladež kao i organiziranje rođendana i slavlja članova, organiziranje filmskih večeri te izleta u prirodu za članove Udruge.

(Vanja)

Vezani tekstovi:

 Zanimljive poveznice:

Komentari 2

 1. Barbara 02.11.2016, 12:05

  Postovani,
  Mi smo malo poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi eko prizvodnjom bucinog ulja, brasna od bucinih kostica, pirovog brasna, heljde i heljdinog brasna, te graha…zanima nas na koji nacin mozemo prezentirati svoje proizvode na Placu u kvartu.
  Lp
  Barbara Norsic
  0992530550

 2. vanja 03.11.2016, 11:17

  Barbara, javite se direktno udruzi Vestigium koja organizira Plac u kvartu!

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa zvjezdicom ( * )