Center map
07. 12. 2018.

Propozicije nagradne igre “IspeciPaReci”

Propozicije nagradne igre “IspeciPaReci”

Svima onima koji su kod neke od trešnjevačkih ograda bili zaintrigirani našom prednovogodišnjom “instalacijom” prigodne akcije “IspeciPaReci”, ovim trenutkom pružamo priliku za sudjelovanje u Nagradnoj igri u kojoj ćemo sretnim dobitnicima podijeliti čak trideset pet poklon bonova naših sponzora – nekih od najboljih trešnjevačkih slastičarnica:
Meli
Grand Marnier
Dulcia
– Coffee-Shopa Karibu Kaaawa

Dovoljno je uz “instalaciju”, negdje na ulicama Trešnjevke, snimiti selfie i poslati ga, uz navođenje svojeg imena i prezimena te (opcionalno) mjesta snimanja, privatnom porukom (!) na FB-profil “Mapiranje Trešnjevke”.

Pri tome naglašavamo sljedeće:

  • Na selfie-ju treba, osim autora, biti razvidna i “instalacija” naše akcije
  • Jedan autor može poslati “n” selfie-ja za “n” različitih uočenih instalacija (tj. samo jedan selfie po pojedinoj “instalaciji”)
  • Autori s više prijava različitih “instalacija” povećavaju svoje izglede za dobitak.
  • Svi ispravni selfie-ji prispjeli do zaključenja Igre, nedjelje 16.12.2018 u 24.00 sata, ulaze u bubanj iz kojeg će naša Komisija izvlačiti nagrade slučajnim odabirom
  • Svi dobitnici bit će objavljeni na FB-profilu “Mapiranje Trešnjevke” 17.12.2018. u 21:00 sat te obaviješteni privatnom FB porukom.
  • Potom svaki dobitnik može u imenovanoj slastičarnici, uz predočenje osobne karte ili naše obavijesti (virtualnog poklon-bona) na telefonu, iskoristiti njegovu nominalnu vrijednost isključivo za konzumaciju ili kupnju, najkasnije do 31.12.2018.

Ali to nije sve! Onima pak koji će predstojeće dane provesti pekući kolače, nudimo priliku za sudjelovanje u istom Natječaju tako da snime selfie uz svoj uradak (napravljen prema receptima obješenima na ogradama, koji su objavljeni i na našoj WEB stranici ) te ga prema gornjim uputama pošalju privatnom porukom (!) na FB-profil “Mapiranje Trešnjevke”.

S veseljem očekujemo vaše selfie-je i želimo vam što više osvojenih kolača, njam gric mljac!!!

Dodatak nakon završene Nagradne igre:

U Inbox Mapiranja Trešnjevke prispjelo je 28 selfieja od 15 autora koji su izravno nagrađeni, a kako su nam sponzori ustupili ukupno 35 poklon bonova, preostalih smo 7 metodom slučajnog izbora podijelili između 33 osobe koje su u proteklih 10 dana komentirale naše postove vezane uz akciju.

Poklon bonove su dobili slijedeći pratitelji akcije:

Danica Kraljević
Danijela Lemaić
Danijela Margetić Đopar
Davor Vuković
Goga Gerl
Hedda Gabler
Igor Žuljević
Jasminka Klemenčić
Jelka Škoton
Jozica Đoz Mimoza
Katarina Šiprak
Ljiljana Čačić Krakar
Martina Dumic Balvan
Sciavlic Bogudrag
Snješka Smješka
Tanja Pinter
Vedrana Ivanda
Vera Gunjac
Verica Vojnović
Vesna Špoljar
Zen Vava
Zoran Biondić

Svim dobitnicima su tokom ponedjeljka, 17.12.2018. poslane privatne poruke s poklon bonovima i informacijama na koji ih način mogu zamijeniti za slastice u lokalima koji su podržali akciju, slastičarnicama Meli, Grand Marnier, Dulcia te coffee shopu Karibu Kaaawa.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa zvjezdicom ( * )