Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naš dinamičan profil na Facebook-u, kao i Facebook profil “Mapiranje Trnja” posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje.

Evo liste planiranih aktivnosti za sezonu proljeće/ljeto 2019!

  • 23.03.2019. (subota), 10h, uz Ivanu Haničar Buljan posjećujemo Pučko otvoreno sveučilište i njegove (pod)stanare, sastanak na ulazu zgrade, Ulica grada Vukovara 68
  • 12.04.2019. (petak), 18h, šetnja sa Darijem Oršićem pod naslovom „Biciklističke i pješačke staze Trešnjevke: Između želja, zakona i stvarnosti“, sastanak na livadi kod raskršća Zagrebačke avenije i Selske ceste (kod Lidla)
  • Svibanj 2019, je rezerviran za šetnje iz ciklusa Jane’s Walk – detaljni program će biti objavljen krajem ožujka
  • 07.06.2019. (petak), 18h, iz ciklusa “Šećemo uz Trešnjevačke potoke” šetnja sa Vanjom Radovanovićem uz potok Črnomerec, sastanak na uglu Zaprešićke ulice i Prilaza baruna Filipovića (preko puta Plive)

Pored naših programa najavljujemo i šetnju uz potok Črnomerec s poznatim muzičarem Darkom Rundekom koju zajednički organiziraju incijative 1postozagrad i Spasimo potok Črnomerec. Šetnja će se održati u subotu 30.03.2019. sa sastankom u 11h na tramvajskom okretištu Črnomerec.