Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi svi,

Stiže nam nova, već osma, sezona akcija projekta “Mapiranje Trešnjevke”!

U ovome je trenutko teško i pretpostaviti kakva će ovo biti sezona, kakve će nam ona epidemiološke i ostale izazove donijeti … no, mi se spremamo kao da će sve biti (novo)normalno, odnosno do daljnjeg dogovaramo gotovo isključivo aktivnosti na otvorenome, dok će one druge ipak čekati neka bolja i sigurnija vremena.

Pažljivo pratimo što se događa sa epidemijom korone i sve najnovije informacije vezane uz predstojeća događanja možete naći na ovoj web stranici te na našem Facebook profilu, a preporučamo vam i da se zapišete na našu mailing listu jer se sve promjene dojavljuju i mailom svima na listi. (trenutno naša mailing lista broji 342 primatelja).

Do kraja sezone preostala nam je još jedna šetnja:

  • 19.12.2020. (subota, 18h) Osma predbožićna dijagonala, šetnja u trajanju od cca 3 sata, polazak od ulaza u prostore RTL-a, Krapinska ulica, ponesite obuću za šetnju izvan uređenih površina

Veselimo se ponovnom susretu sa vama i želimo vam lijep, uspješan i nadasve zdrav ostatak jeseni i zimu!

Srdačno vas pozdravlja Uredništvo “Mapiranja Trešnjevke”

 

Napomena:

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše dinamične Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj akciji u kojoj sudjelujemo). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas povremeno (desetak puta godišnje) obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.