Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naš dinamičan profil na Facebook-u, kao i Facebook profil “Mapiranje Trnja” posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje.

U proljetnoj sezoni 2018. godine preostaju nam još slijedeće šetnje!

05.04.2018. (četvrtak): Posjet obrtničkoj radionici za restauriranje metala „Ferrum“, sastanak u 17h na okretištu autobusa u Voltinom (završetak Baštijanove ulice)
(domaćini posjeta, obrtnička radionica “Ferrum”, zadržava mogućnost promjene termina u slučaju iznenadne potrebe za izlaskom na teren u vrijeme našeg posjeta)

18.04.2018. (srijeda): Šetnja Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana uz posjet udruzi Vestigium, sastanak u 17h kod javnog sata uz tržnicu Staglišće

08.06.2018. (petak): “Stare i nove trnjanske priče iz zaleđa Save“, šetnja Trnjem, sastanak u 17h kod javnog sata na Savskome mostu

Kao što možete primijetiti, tokom svibnja nije na rasporedu niti jedna šetnja „Mapiranja Trešnjevke“, no zato ćemo se toga mjeseca, kao i prethodne tri godine, posvetiti projektu „Jane’s Walk“ i s njime vezanim šetnjama koje će biti raširene diljem cijeloga grada. Raspored tih šetnji će biti poznat i objavljen krajem ožujka, a trenutno vam samo možemo reći da će ih ponovo biti desetak kao i prijašnjih godina. Pogledajte više o njima na našoj stranici posvećenoj suradnji sa globalnim projektom “Jane’s Walk”.