Center map

Najava budućih akcija

Najava budućih akcija

Dragi svi,

došao je i kraj ovogodišnjoj proljetnoj sezoni … koja nas je zatekla neugodnim događanjima, epidemijom i potresom, radi kojih se život svih nas stubokom promijenio … pa smo onda i mi morali posve prekrojiti naše planove, preobličiti program Jane’s Walk šetnji … ali nas je zato i razveselio postupni povratak u “novo normalno” tokom svibnja i lipnja koji nam je omogućio da se ipak svi zajedno prošećemo uz potok Vrapčak i podružimo se uz 3. Kvartovsku pivu!

Ulazimo u ljeto sa željom da se svi odmorimo, i vi i mi, ali i sa željom da se više ne ponove epidemijska događanja s početka godine i da nam jesen i zima omoguće nastavak naših aktivnosti na način na koji smo već navikli tokom prethodnih godina. Ali – ako i bude drukčije, opet ćemo se prilagoditi okolnostima i smisliti nešto novo što će nam omogućiti daljnji rad i vaše sudjelovanje.

Budite nam zdravo i veselo i želimo vam ugodno ljeto, srdačno vas pozdravlja vaše Uredništvo “Mapiranja Trešnjevke”!

 

Napomena:

Kako biste bili u tijeku s našim nadolazećim programima sugeriramo vam da uz praćenje ove stranice redovno posjećujete i naše dinamične Facebook profile “Mapiranje Trešnjevke”“Mapiranje Trnja” (posvećen prijateljskom nam susjednom kvartu Trnje) i “Jane’s Walk Zagreb” (posvećen istoimenoj akciji u kojoj sudjelujemo). Također vam predlažemo učlanjenje na našu mailing listu (javite nam se na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com) kojom vas povremeno (desetak puta godišnje) obavještavamo o našim aktivnostima i novostima vezanima uz projekt.